KÄnner du dig intresserad av att arbeta hos oss!

Nerom är ett säljbolag med säljuppdrag på starka varumärken såsom Dagens Nyheter, Dagens industri, Expressen och 18 lokaltidningar i norra Sverige i portföljen.

Vi är idag ett härligt gäng på ca 45 personer på fyra orter och våra duktiga medarbetare är experter på sina respektive marknader med lång erfarenhet och en genuin kunskap av försäljning av media i samtliga kanaler. Vi har ett stort säljfokus och gillar och drivs av ett högt tempo i en inspirerande miljö.

Känner du dig intresserad av att arbeta hos oss så träffar vi kontinuerligt. Det är viktigt att du känner att det är roligt att utveckla relationen med kund, har stort eget driv och finner glädje i att göra bra affärer med kundnyttan i fokus.

Vi söker personer som är sociala, målmedvetna och gillar att jobba i team. Att vilja utvecklas inom försäljning är en självklarhet för dig och du ser varje dag som en ny chans att utmana dig själv och dina kollegor. Egenskaper som vi värdesätter är att du är en ambitiös person, ansvarstagande, lösningsorienterad och har en positiv inställning till kunder och dina medarbetare.

Tjänsterna innefattar både print och digital försäljning så du bör ha en god vana att sälja båda kanalerna.

Om du vill utvecklas som säljare inom media i en dynamisk säljmiljö tillsammans med kunniga kollegor och Sveriges starkaste varumärken inom media i ryggen och känner att du passar in på beskrivningen ovan så vill vi gärna träffa dig.

För intresseanmälan skicka ditt CV på mail till dan.moren@neromannons.se. Har du frågor är du varmt välkommen att maila på samma adress.